Σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές έρευνες 1 στα 4 παιδιά, ίσως έχει κάποια οφθαλμική πάθηση, η οποία αν δεν διαγνωστεί και θεραπευτεί έγκαιρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητά του.

Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να διαπιστώσουμε ότι το παιδί μας δεν βλέπει πολύ καλά. Οι συχνές οπτομετρικές εξετάσεις είναι ο μοναδικός ασφαλής τρόπος για να είμαστε σίγουροι ότι το παιδί μας δεν έχει προβλήματα όρασης, καθώς η παιδική όραση αναπτύσσεται και μεταβάλλεται από τη γέννηση έως και την ηλικία των 7-8 ετών.

Η οπτομετρική εξέταση συνιστάται κατά τη γέννηση του παιδιού, κατά το πρώτο, το τρίτο και πέμπτο έτος. Επίσης, σε κάθε έτος μέχρι και την ενηλικίωσή του.

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι κάτι δεν είναι φυσιολογικό με την όραση του παιδιού σας, μπορείτε να κλείσετε άμεσα ένα ραντεβού μαζί μας.

Συμπτώματα που ίσως υποδηλώνουν μη φυσιολογική λειτουργία της όρασης των παιδιών σας είναι: ο υπερβολικός βλεφαρισμός, η αδεξιότητα κινήσεων, η παρακολούθηση τηλεόρασης από κοντινή απόσταση, η αντίδραση στο διάβασμα, η αδυναμία συγκέντρωσης, τα προβλήματα συλλαβισμού και συχνοί πονοκέφαλοι.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, σας περιμένουμε στο χώρο μας!

Κλειστε ενα ραντεβου