Διαθέτουμε πολλά σχέδια διαφορετικών συλλογών που κατασκευάζονται από καινοτόμα, πρωτοποριακά, ανθεκτικά υλικά και χαρακτηρίζονται από υψηλής αισθητικής design.

Η ομάδα μας συμμετέχει σε εκθέσεις και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παρακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς. Συζητάμε με κορυφαίους designers και κατασκευαστές. Επιλέγουμε για εσάς fashioned και υψηλής ποιότητας και αισθητικής γυαλιά.

Σας προσφέρουμε έτσι τη δυνατότητα να επιλέξετε από μία ευρεία γκάμα σκελετών κάθε οίκονομικής κλίμακας και να καλύψετε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες και την προσωπική αισθητική σας

Οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί στο Tirol Αυστρίας από το 2009. Η ομάδα νέων επιστημόνων που τα κατασκευάζει έχει πάθος για τα φυσικά υλικά, την τεχνική καινοτομία, την έρευνα. Το αποτέλεσμα των χειροποίητων και εξαιρετικά ελαφρών σκελετών από ξύλο, πέτρα και κερατοβούβαλο, χωρίς κανένα μεταλλικό τμήμα ή βίδα είναι πραγματικά εκπληκτικό. Διαθέτουν μοναδική ανθεκτικότητα, άνεση και αισθητική. Το γεγονός ότι από το σχεδιασμό μέχρι και την ολοκλήρωση ενός σκελετού υπάρχουν μέχρι και 82 στάδια εξηγεί πολλά για την κορυφαία ποιότητα τους.

Rolf website

Γαλλική εταιρεία του διάσημου παγκοσμίως παριζιάνου designer Jeremy MikliTARIAN, γιου του θρυλικού Alain Mikli, ο οποίος προσεγγίζει την κατασκευή σκελετών με μοναδικό δημιουργικό καλλιτεχνικό αισθητήριο και χιούμορ. Κάθε ξεχωριστό μοντέλο παράγεται αποκλειστικά σε μόνο 500 αριθμημένα τεμάχια, που διατίθενται σε Limited Editions. Ο Jeremy συμμετέχει σε κάθε τομέα δημιουργίας και σχεδιασμού. Επιβλέπει προσωπικά όλα τα στάδια και αποφασίζει τη διάθεση των δημιουργιών του διεθνώς, μόνο σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.

Tarian website

Εταιρεία δυο έμπειρων οπτικών που βρίσκεται στην Ολλανδία. Ακολουθούν το visual way of designing. Αντί να ξεκινούν το σχεδιασμό από ένα σχέδιο σε χαρτί ή σε υπολογιστή, διαμορφώνουν τα μοντέλα με το χέρι και πραγματοποιούν την εφαρμογή πάνω στο πρόσωπο. Επαναλαμβάνουν τη διαδικασία μέχρι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ettiene και η Sussane σχεδιάζουν σκελετούς από υψηλής ποιότητας ιταλικού acetate. Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να αναδεικνύουν στις δημιουργίες τους τα διαφορετικά στοιχεία της προσωπικότητας ανδρών και γυναικών.

Suzy Glam website

Δανεζικη καινοτομα εταιρεια που συνδυαζει την τεχνολογια αιχμης του 3D printing , με τιτανιο κατασκευαζμενο στην Ιαπωνια. Το αποτελεσμα ειναι η συλογη IQ . Εξαιρετικα ανετοι σκελετοι, με βαρος 9 γραμμαρίων, και με τελεια εφαρμογη στο προσωπο. Το αποτελεσμα ειναι απλα μοναδικο.

Monoqool website

 Οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Γαλλία και κατασκευάζει χειροποίητους σκελετούς οράσεως εδώ και 170 χρόνια. Η εταιρεία έχει λάβει πλήθος Γαλλικών και Διεθνών βραβείων (Silmo d’ Οr), τοσο για την ποιοτητα κατασκευης τους , οσο και για τον σχεδιασμο τους.Όλοι οι σκελετοί της έχουν τη σημανση ποιοτητος “Origine France Garantie” που πιστοποιει την αυθεντικοτητα τους.

Vuillet Vega website

Γερμανική οικογενειακή επιχείρηση που κατασκευάζει ποιοτικούς χειροποίητους σκελετούς οράσεως & ηλίου αποκλειστικά και μόνο για μικρά γυναικεία πρόσωπα.

Colibris website