Κάθε μάτι είναι μοναδικό! Με τη τεχνολογία EYECODE, κάθε φακός οράσεως είναι μοναδικός.

Το κατάστημα THE OPTICIANS σας προσφέρει μια μοναδική στην Ελλάδα καινοτόμα υπηρεσία, την πιο εξελιγμένη γενιά φακών οράσεως EYECODE, χρησιμοποιώντας το υπερσύγχρονο σύστημα αυτοματοποιημένης μέτρησης του οφθαλμού Visioffice 2.

Όπως ακριβώς και εσείς , έτσι και τα μάτια σας είναι μοναδικά . Και τους αξίζει να αντιμετωπίζονται ως μοναδικά.

Σήμερα υπάρχει ένα πλήθος φακών υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, αλλά κανένας δεν υπολογίζει πόσο μοναδικά είναι τα μάτια σας. Με τα δεδομένα της EYECODE τεχνολογίας , η ESSILOR σχεδιάζει και κατασκευάζει φακούς , απόλυτα εξατομικευμένους για κάθε μάτι σας ξεχωριστά.

Ένα νέο επίπεδο παραμετροποίησης οφθαλμικών φακών

Το “μυστικό” των ματιών σας – EYECODE- αποκαλύπτεται με τις δυναμικές 3D μετρήσεις που λαμβάνονται με το VISIOFFICE2. Μέχρι και 20 διαφορετικοί παράμετροι λαμβάνονται από τα μάτια σας , την οπτική σας συμπεριφορά και από τον επιλεγμένο σκελετό για να κατασκευαστούν οι φακοί σας.

Άμεση καθαρή όραση δίχως προσπάθεια προσαρμογής

Ότι γυαλιά και αν χρησιμοποιείτε, με τους φακούς EYECODE απολαμβάνετε:

  • μέχρι 5 φορές μεγαλύτερη οπτική ακρίβεια , από όποιο σημείο του φακού και αν κοιτάξετε.

Δεν υπάρχει ανάγκη να αλλάξετε τη στάση του κεφαλιού σας ακόμα και αν κοιτάτε από την άκρη του φακού.

  • Όραση άμεσα άνετη και με υψηλή αντίθεση όπου και αν γυρνάτε το βλέμμα σας

Μπορείτε να βλέπετε καλύτερα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η όραση είναι προσαρμοσμένη στα μάτια σας όπως η εικόνα σε μια HD TV.

  • Καλύτερη όραση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Δεν δυσκολεύεστε πια από εκτροπές και αλλοιωμένες εικόνες , ακόμα και όταν οι δραστηριότητές σας απαιτούν έντονες κινήσεις .

Διαθεσιμότητα

Η τεχνολογία EYECODE είναι διαθέσιμη για όλα τα πολυεστιακά VARILUX και για τους φακούς της εταιρίας ESSILOR.

Η σωστή επιλογή φακών σημαίνει καθαρή και άνετη όραση. Εμείς, σας προσφέρουμε τους πιο ποιοτικούς φακούς οράσεως της παγκόσμιας αγοράς.

Για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα αναλύουμε τις προσωπικές σας ανάγκες. Η ηλικία σας, η εργασίας σας, η καθημερινότητά σας, τα hobbies σας είναι κάποιοι από τους παράγοντες που μας καθοδηγούν ώστε να σας προτείνουμε τους πιο κατάλληλους φακούς.

Η επιλογή των φακών μπορεί να γίνει αμέσως από το πλήρες δειγματολόγιο που διαθέτουμε. Θα μπορέσετε έτσι να διαμορφώσετε ολοκληρωμένη εικόνα για τη λειτουργία, την απόδοση και τα πλεονεκτήματα των φακών οράσεώς σας.

Η υψηλή εξειδίκευσή μας στους ποικίλους οφθαλμικούς φακούς καθώς και τα διάφορα επιστημονικά ψηφιακά και μη εργαλεία που διαθέτουμε, βοηθούν να καταλήξουμε σε μία σίγουρη επιλογή.

Ανακαλύψτε κι εσείς τον κωδικό των ματιών σας

Κλειστε ενα ραντεβου