Οι φακοί επαφής διορθώνουν εύκολα όλα τα γνωστά προβλήματα όρασης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους μας ανεξάρτητα από την ηλικία μας.

Η σωστή χρήση των φακών επαφής και η επιτυχημένη εφαρμογή τους χαρακτηρίζεται από: την ποιοτική όραση, την οφθαλμική υγεία και την άνεση εφαρμογής.

Η υψηλή τεχνογνωσία μας στο χώρο των φακών επαφής, η πολυετής εμπειρία μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε, μας δίνει τη δυνατότητα να σας διασφαλίσουμε και τις τρεις παραπάνω παραμέτρους. Ιδιαίτερα, σε κατηγορίες φακών επαφής με αυξημένες απαιτήσεις εφαρμογής όπως για παράδειγμα φακούς επαφής για αστιγματισμό και πρεσβυωπία.

Επίσης, εφαρμόζουμε φακούς επαφής και για πιο σύνθετες περιπτώσεις όπως: ανιριδία, κερατόκωνο, αποκατάσταση τραυμάτων και παθήσεων του κερατοειδούς καθώς και για αισθητική αποκατάσταση.

Διαδικασία εφαρμογής Φακών Επαφής

Σε αντίθεση με τα γυαλιά σας , οι φακοί επαφής εφάπτονται στην επιφάνεια των ματιών σας , επηρεάζοντας έτσι την υγεία τους.

Η επίσκεψή σας για εφαρμογή ή έλεγχο εφαρμογής φακών επαφής ειναι απαραίτητη για :

  • να διασφαλίσουμε οτι οι φακοί επαφής εφαρμόζουν σωστά στα μάτια σας και σας προσφέρουν επαρκή ποιότητα όρασης
  • να καθορίσουμε πόσο συχνά οι φακοί επαφής σας χρειάζονται αντικατάσταση
  • να συμπεριλαμβάνουμε τη δική σας αίσθηση και γνώμη που αποκτάτε με τους φακούς επαφής , ώστε να βελτιστοποιούμε τη συνταγή σας

κάθε επίσκεψη σας για εφαρμογή φακών επαφής, περιλαμβάνει μια επαναξιολόγηση της συνταγής και της εφαρμογής των φακών επαφής που ήδη χρησιμοποιείτε.

Οι επισκέψεις αυτές γενικά διαρκούν 25′-30′

το πόσες φορές θα μας επισκεφτείτε εξαρτάται απο κάποιες παραμέτρους όπως π.χ. από την πολυπλοκότητα της συνταγής σας ή της πάθησης σας. Για παράδειγμα , η εφαρμογή αστιγματικών και πολυεστιακών φακών επαφής απαιτεί περισσότερο χρόνο , οπώς επίσης και των κερατοκωνικών.

Αν δεν έχετε ξαναφορέσει φακούς επαφής , η αρχική σας επίσκεψη θα διαρκέσει περισσότερο , προκειμένου να σας εκπαιδεύσουμε στο πώς να χειρίζεστε σωστά τους φακούς σας , και να τους φροντίζετε υπεύθυνα.

Βιώστε την εμπειρία της εφαρμογής φακών επαφής

Κλειστε ενα ραντεβου