Η σωστή επιλογή φακών σημαίνει καθαρή και άνετη όραση. Εμείς, σας προσφέρουμε τους πιο ποιοτικούς φακούς οράσεως της παγκόσμιας αγοράς.

Για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα αναλύουμε τις προσωπικές σας ανάγκες. Η ηλικία σας, η εργασίας σας, η καθημερινότητά σας, τα hobbies σας είναι κάποιοι από τους παράγοντες που μας καθοδηγούν ώστε να σας προτείνουμε τους πιο κατάλληλους φακούς.

Η επιλογή των φακών μπορεί να γίνει αμέσως από το πλήρες δειγματολόγιο που διαθέτουμε. Θα μπορέσετε έτσι να διαμορφώσετε ολοκληρωμένη εικόνα για τη λειτουργία, την απόδοση και τα πλεονεκτήματα των φακών οράσεώς σας.

Η υψηλή εξειδίκευσή μας στους ποικίλους οφθαλμικούς φακούς καθώς και τα διάφορα επιστημονικά ψηφιακά και μη εργαλεία που διαθέτουμε, βοηθούν να καταλήξουμε σε μία σίγουρη επιλογή.

ΜΟΝΟ THE OPTICIANS!

Εξατομικευμένοι πολυεστιακοί φακοί Varilux Xclusive 4D: Επανάσταση και πρωτοπορία στην κοντινή όραση!

 • Πολυεστιακοί φακοί ειδικά σχεδιασμένοι για εσάς και μόνο!

 • Βλέπετε πιο καθαρά, πιο εύκολα και σε ευρύτερο πεδίο!

 • Ιδανικοί για όσες και όσους κάνουν ταυτόχρονα πολλές εργασίες!

Οι πολυεστιακοί φακοί Varilux Xclusive 4D είναι ό,τι πιο σύγχρονο και λειτουργικό υπάρχει σήμερα στη διάθεσή μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να τους παρέχουμε στους πελάτες μας! Οσοι μάλιστα τους έχουν ήδη προμηθευτεί επιβεβαιώνουν ότι η όραση -και η καθημερινότητά τους- βρίσκονται πλέον σε “άλλη”, εντυπωσιακά καλύτερη, “διάσταση”!

Πλήρως εξατομικευμένοι και απόλυτα προσαρμοσμένοι σε εσάς, οι φακοί Varilux Xclusive 4Dλαμβάνουν υπ’ όψιν:

 • το πώς εφαρμόζει ο σκελετός σας στο πρόσωπό σας,
 • το “καλό” σας μάτι, το οποίο βοηθάει στον χρόνο απόκρισης, και
 • το πώς τα μάτια σας κινούνται σε σχέση με τον φακό ώστε η όραση να είναι όσο πιο οξεία και ακριβής γινεται, όπου και αν κατευθύνετε το βλέμμα σας.
theopticians.gr-Varilux

Με μια έξυπνη εφαρμοφή, μετράμε επίσης την οπτική συμπεριφορά σας στην κοντινή όραση. Αυτό μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε έναν φακό αποκλειστικά σχεδιασμένο για εσάς και σε συνδυασμό με το πώς κουνάτε το κεφάλι και τα μάτια σας καθώς διαβάζετε/κοιτάζετε.

Οι εξατομικευμένοι φακοί Varilux έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους συμβατικούς πολυεστιακούς φακούς. Τα σημαντικότερα:

 • Βελτιώνουν εντυπωσιακά την κοντινή όραση: προσφέρουν βάθος και εύρος στο οπτικό πεδίο και ο χρήστης βλέπει απρόσκοπτα πλέον κάθε λεπτομέρεια σε απόσταση μέχρι την έκταση των χεριών του, όπως επίσης και πέρα από αυτά.
 • Απαιτούν ελάχιστη και σαφώς πιο ομαλή κίνηση του κεφαλιού και του σώματος γενικότερα, προκειμένου ο χρήστης να βρει το κατάλληλο σημείο όταν εκτελεί πολλές ταυτόχρονες εργασίες σε απόσταση μέχρι την έκταση των χεριών του.
 • Μειώνουν αισθητά την αίσθηση κυματισμού
 • Προσφέρουν οξεία και σταθερή όραση
 • Σχεδιάζονται κυριολεκτικά πάνω σας και σύμφωνα με το πώς χρησιμοποιείτε τα μάτια/γυαλιά σας
 • Είναι ιδανικοί για όσους έχουν διαφορετικούς βαθμούς σε κάθε μάτι…
 • …αλλά και για όσους είχαν προβλήματα με πολυεστιακούς φακούς στο παρελθόν
 • Προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην κίνηση
 • Βοηθούν τα μάτια να λειτουργούν ως ζεύγος (συγχρονισμένη όραση)

Eye Protect System: Προστασία απο το μπλε φως και τη UV ακτινοβολία

Με τους φακούς Varilux X series και τη χρήση του Eye Protect System αποκτάτε πλήρη προστασία απο το επιβλαβές μπλε φως των οθονών (κινητά τηλέφωνα, lap tops, τηλεοπτικές συσκευές) καθώς και από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Κλείστε ΤΩΡΑ ραντεβού στο 2109560369 και αλλάξτε προς το (πολύ) καλύτερο τον τρόπο που βλέπετε, αλλά και την ποιότητα της καθημερινότητάς σας!

Κλειστε ενα ραντεβου

Κάθε μάτι είναι μοναδικό! Με τη τεχνολογία EYECODE, κάθε φακός οράσεως είναι μοναδικός.

Το κατάστημα THE OPTICIANS σας προσφέρει μια μοναδική στην Ελλάδα καινοτόμα υπηρεσία, την πιο εξελιγμένη γενιά φακών οράσεως EYECODE, χρησιμοποιώντας το υπερσύγχρονο σύστημα αυτοματοποιημένης μέτρησης του οφθαλμού Visioffice 2.

Όπως ακριβώς και εσείς , έτσι και τα μάτια σας είναι μοναδικά . Και τους αξίζει να αντιμετωπίζονται ως μοναδικά.

Σήμερα υπάρχει ένα πλήθος φακών υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, αλλά κανένας δεν υπολογίζει πόσο μοναδικά είναι τα μάτια σας. Με τα δεδομένα της EYECODE τεχνολογίας , η ESSILOR σχεδιάζει και κατασκευάζει φακούς , απόλυτα εξατομικευμένους για κάθε μάτι σας ξεχωριστά.

Ένα νέο επίπεδο παραμετροποίησης οφθαλμικών φακών

Το “μυστικό” των ματιών σας – EYECODE- αποκαλύπτεται με τις δυναμικές 3D μετρήσεις που λαμβάνονται με το VISIOFFICE2. Μέχρι και 20 διαφορετικοί παράμετροι λαμβάνονται από τα μάτια σας , την οπτική σας συμπεριφορά και από τον επιλεγμένο σκελετό για να κατασκευαστούν οι φακοί σας.

Άμεση καθαρή όραση δίχως προσπάθεια προσαρμογής

Ότι γυαλιά και αν χρησιμοποιείτε, με τους φακούς EYECODE απολαμβάνετε:

 • μέχρι 5 φορές μεγαλύτερη οπτική ακρίβεια , από όποιο σημείο του φακού και αν κοιτάξετε.

Δεν υπάρχει ανάγκη να αλλάξετε τη στάση του κεφαλιού σας ακόμα και αν κοιτάτε από την άκρη του φακού.

 • Όραση άμεσα άνετη και με υψηλή αντίθεση όπου και αν γυρνάτε το βλέμμα σας

Μπορείτε να βλέπετε καλύτερα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η όραση είναι προσαρμοσμένη στα μάτια σας όπως η εικόνα σε μια HD TV.

 • Καλύτερη όραση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Δεν δυσκολεύεστε πια από εκτροπές και αλλοιωμένες εικόνες , ακόμα και όταν οι δραστηριότητές σας απαιτούν έντονες κινήσεις .

Διαθεσιμότητα

Η τεχνολογία EYECODE είναι διαθέσιμη για όλα τα πολυεστιακά VARILUX και για τους φακούς της εταιρίας ESSILOR.

Ανακαλύψτε κι εσείς τον κωδικό των ματιών σας

Κλειστε ενα ραντεβου